Zondag 14 april hebben we weer onze eerste rit van het nieuwe seizoen gereden. Het was eigenlijk best perfect weer voor een ritje. Geen zonnetje maar zeker droog. Aan de opkomst te merken had iedereen er weer zin in om een stukkie te tuffen.

Rob had een rit niet te lange rit van zo'n 115 kilometer uitgezet door de Achterhoek richting de oevers van de Ijssel bij Bronckhorst. Hoewel ons stamcafé vorig jaar de deuren heeft gesloten, had Harald met de eigenaren toch geregeld dat we van de ruimte gebruik konden maken. Voor koffie en een drankje na de rit werd gezorgd door Petra en Rianne, waarvoor onze dank.

Na de rit werd nog een korte vergadering gehouden voor de leden om onze planning voor het komend jaar te bespreken.

We kunnen voor en na de ritten van Rimo in ieder geval gedurende dit jaar gebruik maken van het voormalig Café van Otten. Onze ritten zullen dan ook vanaf daar vertrekken. De ritten zijn bekend en worden op de app en op deze website bekend gemaakt.
Het weekend is van 6 tot 9 september. Het adres is al bekend. Hotel im Fachwerkhof te Simmerath.

Aanmelden voor het weekend kan door het voorschot van 120 euro alvast over te maken op onze bankrekening. De contributie blijft ook 30 euro. Bovenstaande betalingen voor het weekend en de contributie graag voor 1 juli overmaken.

Op 5 mei is onze volgende rit. Tot dan.