Dagrit zondag 27 juni 2021

Zondag 27 juni, de dag van de TT, dus we moesten het zonder enkele rijders doen die een dagje Assen verkozen boven een leuke motorrit met Motorclub Rietmolen

Toch waren zo'n 20 leden op komen dagen om op deze mooie zondag mee te rijden. We verzamelden bij Café van Otten om vervolgens in vier groepen op pad te gaan. De Corona beperkingen `zijn bijna achter de rug, maar we kozen er toch voor om in Nederland te blijven. Rob had een mooie rit uitgezet richting de overijsselse hoofdstad en de waterrijke omgeving daar. De stop dit keer bij een mooi terrasje aan het Zwartewater. Om daarna onze route weer voort te zetten.

Nadat de afgelegde afstand ruim 280 kilometer op de teller aantikte kwamen we weer in Rietmolen aan. Net op tijd om onze Max Hamilton alweer naar huis te zien rijden.

Al met al een mooie dag. Op 11 juli staat de volgende rit alweer op het programma.

Avondrit 4 juni 2021

Vrijdagavond 4 juni was het weer eens tijd voor een avondritje. Blijkbaar paste het goed bij een ieder in de agenda, want de opkomst was uitstekend.

We waren met zo'n 20 rijders en tegen 7 uur vertrokken we in 4 groepen om een mooi rondje door de achterhoek te rijden. We hadden deze rit richting Winterswijk en omgeving al een keer gereden in tegengestelde richting, het was een mooie rit van 128 kilometer.

Rond een uur of negen was iedereen weer terug op de thuisbasis in Rietmolen en konden we op het terras (het mag weer) nog even napraten onder het genot van een drankje.

Op 27 Juni staat de volgende dagrit op het programma.

Motorrit zondag 9 mei

Zondag 9 mei hebben we met onze motorvrienden de eerste dagrit van 2021 gereden.

Het was zo ongeveer de eerste warme dag van het jaar, dus dat kwam goed uit. Met een mooi aantal rijders zijn we smorgens vroeg van start gegaan in drie groepen voor deze rit door het Twentse landschap. Via de Markelose berg, de Holterberg en de Lemererberg kwamen we in Geesteren aan.
Ook in Geesteren waren de terrassen weer geopend en konden we genieten van een welverdiende uitsmijter.
Daarna werden de motoren weer aan geslingerd en konden we onze weg vervolgen. Tegen 2 uur was iedereen weer veilig in Rietmolen aangekomen om even bij te praten op het terras bij Van Otten.

Op 4 Juni staat de volgende avondrit op het programma.

Avondrit vrijdag 4 september

Vrijdag 4 september hebben we weer een mooi avondritje gereden.

Met zo'n 15 leden een rit gereden van ruim 100 kilometer door de Achterhoek.
Een mooie rit met veel kleinere wegen.

Dagrit zondag 5 juli

Op Zondag 5 juli stond er weer een nieuwe rit op het programma.

In 2 groepen van in totaal 10 rijders vertrokken we even na 9 uur.
Het was geen stralend weer, maar het was in ieder geval droog bij vertrek.

De rit voerde ons via het noorden van Twente richting Bad Bentheim in Duitsland,
waar in de buurt we ook een tussenstop hadden voor een korte pauze.
Na de stop werd het wat natter en was er ook een kleine glijpartij van een van ons met wat schade helaas.
Al met al toch een mooi ritje.

Op 24 Juli staat de volgende avondrit op het programma.

Rimorit 16 augustus

Openingsrit 2020

Op zondag 7 juni was het dan eindelijk zover. We konden weer van start gaan met het rijden van ritten met onze motorclub.

De eerste rit was zoals altijd een korte rit van zo'n 130 kilometer, dit keer naar het noorden van Twente.
De opkomst was goed, maar het weer was iets minder. Toch viel het op een enkele bui na best mee vandaag en
we hebben nog een mooi stukkie gereden

Na afloop van deze eerste rit hebben we nog even vergaderd over de plannen van het komende seizoen en het
programma vastgesteld.

De eerstvolgende rit is op 5 juli en de rest van het programma wordt z.s.m bekend gemaakt op deze site

Het weekend is vastgelegd en we gaan dit jaar naar Dasburg. Opgave kan alvast door middel van een voorschotbetaling
op onze bankrekening.

Overzicht van gereden ritten

Hieronder zijn de verslagen van de verreden ritten te lezen.
Helaas is de geschiedenis niet meer aanwezig en bouwen een nieuwe historie op.

De (voorlopige) agenda voor 2021 is bekend.

Agenda 2021:

23-04-2021 - Avondrit