Mega MotorTreffen 2022

Mega MotorTreffen 2022

Op het Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, kun je ook dit jaar proefritten maken op meer dan 100 van de nieuwste modellen! Kom zondag 10 april tussen 10:00 – 17:00 uur naar het Autotron Den Bosch.

Ben jij op zoek naar een nieuwe motorfiets? Wil je gewoon wat inspiratie opdoen, of eens kijken hoe een ander merk rijdt? Dan ben je op het Mega MotorTreffen 2022 op het juiste adres! Er zijn weer talloze merken aanwezig op het Mega MotorTreffen. Kom een rondje rijden op de motoren van Benelli, BMW Motorrad, Can-Am, Ducati, Energica, Honda, Indian Motorcycle, Kawasaki, Mash, Moto Morini, Royal Enfield, Suzuki, Yamaha en Zero Motorcycles. Er staat een enorm brede line-up waar je je vingers bij kunt aflikken. Naar verwachting kunnen we binnenkort nóg een paar motormerken bekendmaken die op het evenement te vinden zijn!

Het testrijden is geheel gratis en vrijblijvend. Het enige wat je nodig hebt is motorkleding en je rijbewijs.

Dit is natuurlijk niet het enige wat er te doen is op het Mega MotorTreffen. We hebben een geweldig programma in de RST SHOWARENA, van gave stuntshows tot een uniek kijkje naar de training voor de BMW GS Trophy. Daarnaast zijn er standhouders en nog heel veel andere leuke dingen gepland.

Kijk voor nog meer informatie op motor.nl/mega-motortreffen of bestel je kaartje direct op ticketpoint.nl!

Het bericht Test de nieuwste motoren tijdens Mega MotorTreffen 2022! verscheen eerst op Motor.NL.